در این نشست که به همت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه فردوسی برنامه ریزی و برگزار گردید، جناب آقای دکتر خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، جناب آقای دکتر حقیقی، معاون آموزش ابتدایی، جناب آقای دکتر سلطانی، معاون تربیت بدنی و سلامت و دیگر معاونان آن اداره کل؛ به همراه جناب آقای دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، جناب آقای دکتر ملک زاده، مدیر توسعه و انتقال فناوری، جناب آقای دکتر حسینی سنو، رئیس مرکز فاوا و جناب آقای مهندس موسوی، رئیس مراکز رشد واحدهای فناور حضور داشتند.

ابتدا جناب آقای دکتر بهرامی ضمن خوشامدگویی، آمادگی ارکان و زیرساخت های دانشگاه به ویژه ظرفیت های مراکز رشد واحدهای فناور را به جهت همکاری و مشارکت در ارائه خدمات مناسبتر آموزش و پرورش در سطح استان، اعلام داشتند و ابراز امیدواری کردند که آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد آینده ساز بتواند از پتانسیل دانشگاه به جهت توان افزایی جامعه دانش آموزی خود، استفاده بهینه نماید؛ جناب آقای دکتر خدابنده نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه، بر تقویت تعاملات و زمینه های همکاری مشترک تأکید و نیازهای آموزش و پرورش را به نوعی در راستای زیرساخت ها و توانمندی های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ارزیابی و معرفی نمودند.

در ادامه، تعدادی از مدیران عامل شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ضمن تشکر از برگزارکنندگان نشست به معرفی مختصر و تخصصی مجموعه تحت مدیریت خود پرداختند و آمادگی شرکت خود را در ارائه خدمات تخصصی در هریک از محورهای مرتبط همکاری، اعلام داشتند.

در نهایت، تشکیل یک کمیته مشترک برای تدوین مصادیق مشارکت و پیگیری فرآیندهای اجرایی مربوط به آن، مورد

تفاهم دو طرف قرار گرفت.

WhatsApp Image 2021-03-09 at 11.44.01 AM